Yildirim Brood is een echt familie bedrijf met ruim 17 jaar ervaring. Yildirim Brood is uitgegroeid van een kleine bakkerij tot een middelgrote onderneming en produceerd dagelijks verschillende broodsoorten, waaronder Turkse broodsoorten, Doner/Shoarma broodjes, Lahmacun (Turkse pizza), Arabische broodsoorten, Duitse broodsoorten en diverse andere broodsoorten. Wij zijn gevestigd in Herten / Roermond in de provincie Limburg en leveren dagelijks de producten aan onze klanten in Nederland, Belgie en Duitsland.

In onze bakkerij maken onze broodspecialisten dagelijks de broodproducten waarbij gestreefd wordt naar de hoogste kwaliteit. Om dit te realiseren maken wij gebruik van de beste natuurlijke ingredienten, die door de ambachtelijke manier van bereiden, de klant in staat stelt om te genieten van verse producten. Naast een goede kwaliteit en lekkere smaak besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk van onze producten.

Om deze kwaliteit- en hygieneaspecten te waarborgen en te garanderen voor onze klanten maken wij gebruik van onze kwaliteitsysteem en worden wijzigingen in wet- en regelgeving nauwkeurig gevolgd, zodat ze snel ingevoerd kunnen worden. Hierdoor zijn wij als eerste buitenlandse bakkerij in Nederland HACCP & IFS gecertificeerd. Dat wil zeggen dat wij voldoen en werken volgens de regels en richtlijnen voor de bakkerijwereld. Deze regels en richtlijnen kunt u nalezen via de site van www.foodcert.nl. Naast onze eigen controles, worden wij ook regelmatig gecontroleerd door het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in Wageningen of wij nog steeds voldoen aan de richtlijnen van de hygienecode.

Op onze site bieden wij informatie aan over onze bakkerij en onze producten. Er is informatie te vinden over de broodsoorten en diverse achtergrondinformatie waaronder de voedingswaarden en ingredienten. Allemaal volgens de Europese Richtlijnen en regels.

Heeft u vragen, opmerkingen, suggesties over onze producten of over iets anders, dan kunt u altijd telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Onze motto / vissie :

  • Klantvriendelijkheid - Wij bieden onze klanten een uitgebreide brood assortiment aan, en hopen om op een prettige en klantbewuste manier te werken.
  • Kwaliteit & Hygiene - Yildirim Brood is HACCP en IFS gecertificeerd. De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) en de Nederlandse Bakkerij Centrum (NBC) controleert regelmatig onze producten en productieproces.
  • Sterke relatie - Wij trachten onze relaties te verstevigen door met slimme innovaties een scherpe prijs te kunnen bieden voor kwalitatief hoogstaande broodproducten.